Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Nisan 2016, 00:51   #1
ArTeMiSs
Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Mart 2015
Mesajlar: 2.278
Standart Kardeşimle yakaladım gözlerimle gördüm

En Ateşli Sex İçin Arayın 0023780009232
Kardeşimle yakaladım gözlerimle gördüm

İş gezisi ile sürekli olarak yurt dışına çıkan birisiyim ama bunun için de endişe etmem normalde evli erkekler karılarının evde korkmasını vb düşünür ve hatta bazıları kendisini aldatacağını bile sanır. Ama bende bu şekilde bir şüphe hiç olmadı olamaz da ama korkmaması için de kardeşimi eve karımla koyuyorum 18 yaşında kocaman gençtir.

Bir gün eve geldiğimde karıma da haber vermemiştim sürpriz olsun diye ama bir inilti duydum ki yatak odasına baktığımda kardeşimi karımın üzerinde gördüm, ap açık belliydi durum o kadar kendilerinden geçmişlerdi ki beni orada bile görmediler. Karımın amını deli gibi sikiyordu, bir yandan da memeleri ile oynuyordu. Ne oluyor derken kardeşime aşkım diye inleyen karımı fark ettim, benle olmadığı kadar mutluydu, gizlice çıktım evden. Ne yapacaktım kardeşimi mi öldürseydim, karımı da seviyordum.

Evi sanki haberim yokmuş işim bozulmuş gibi aradım hayatım işim aksilikle sonuçlandı yurt dışına çıkmıyorum geliyorum dedim, karım çok sevindi ben de haberim yokmuş gibi eve girdim, karım hiç benle ilgilenmedi. Delirdim ama sonra yanıma geldi gece seni çok özledim dedi, siktim hem de tam da karımı kardeşimin sikerken gördüğüm şekilde.
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla