kupayedili.com

kupayedili.com (http://kupayedili.com/index.php)
-   Ensest Hikayeler (http://kupayedili.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Ensestci üvey abimle sex hikaye (http://kupayedili.com/showthread.php?t=7521)

ArTeMiSs 02 Nisan 2016 02:47

Ensestci üvey abimle sex hikaye
 
Ensestci üvey abimle sex hikaye Merhaba hikaye severler. Ben kendi hikayemi anlatma konusunda biraz çelişki de kalsam da sonuçta buradayım. İsmim Kübra ve ilk kızlık bozma hikayemi, üvey abime nasıl verdiğimi anlatacağım. Anne ile baba ayrılınca ben de ister istemez biraz başına buyruk takılmaya başlamıştım. Sonuçta başım da bir kontrol mekanizması yoktu. Sonuç itibari ile bir başına büyüyen ve son zamanlar da ise çok seksi olan bir genç kızdım. Annem yeni bir evlilik yaşayınca ev ortamın da benden bir iki yaş büyük bir üvey abim olmuştu. Abi dediğime bakmayın sözde abi. Benim götüme değmek için her fırsatı kullanıyordu ve seksi kıyafetlerime bakıp yarrağını okşuyordu. Çok yakışıklı biriydi ve spor yaptığı içinde kaslı biriydi. Aramızda geçen sex hikayesi ise çok yakın bir zamanda olmuştu.

Bir gün beraber film izliyorduk ve ben yeni duştan çıkmıştım. İstersen çık da üstümü giyineyim dediğim de bana gülerek ne olacak canım, gözümü kapatırım olur biter dedi. Ben de üstlemedim ve iyi kapat dedim. Karşısın da çıplak kalınca bir anda gözlerini açmıştı. Ben de oyunbozanlık yapıyorsun diyerek surat astım ona. O ne güzel memelerin varmış diyerek dokunabilir miyim? dedi. Ben de iyi bari bir kereliğine dokun dedim. Ayağa kalktı ve şortundan kalkan sikini gizlemeye çalışarak memelerimi avcuna aldı. Ben de hadi yeter artık bırak memelerimi dedim. Bir kere de yalayım bırakacağım dedi. Sonra sert elleri ile memelerimi kavrayıp yalamaya başladı. Çok fena azmıştı ve artık duracak gibi değildi. Ben de oluruna bırakmıştım artık. Bir anda götümü avuçladı ve kendine çekti beni. Dudaklarımdan öperken kendimizi çoktan kaybetmiştik bile.

Hemen şortunu indir ve kalkık olan yarrağını bacak arama değdirmeye başlamıştı bile. Beni yatağa uzandırdıktan sonra amcığım ile bir kaç dakika oynadı. Sonra amcığıma tükürdü ve eli ile ayırdı amcığımın yanaklarını, sonra da gelip kalın yarrağını içime soktu. Hiç acımadan amcığımı siken üvey abim, arada bana tokatlar atıyordu. Çok sert bir şekil de sikilirken ccanım acısa da zevk de alıyordum. Şap şap şap amcığımı on dakika sert bir şekil de sikerek odayı inletmişti. En sonunda yarrağını amcığımdan çıkardığın da amcığımın deliği kocaman olmuştu. Kalkık olan sikini getirip memelerimin üzerine tutup boşaldı. Sonra yanıma uzanıp filmin sonunu beraber getirdik.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.