kupayedili.com

kupayedili.com (http://kupayedili.com/index.php)
-   Ensest Hikayeler (http://kupayedili.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Üvey babalığım hiç rahat durmuyor (http://kupayedili.com/showthread.php?t=6457)

ArTeMiSs 08 Mart 2016 19:57

Üvey babalığım hiç rahat durmuyor
 
http://thumbnails105.imagebam.com/47...1470500133.jpg
Merhaba seks hikaye severler. aha önce ki aile içi yaşadığım seks hikayeleri anılarımı paylaşmıştım. Yine o tarz hikayelerimin devamını anlatacağım. Bu sefer üvey babamın beni nasıl amcığımdan dağıtarak siktiğini öğreneceksiniz. Annem uzun yıllar sonra çalıştığı fabrika dan bir adam ile iyi anlaştığı için evlenmişti. Evlendiği adam daha önce ki hikayelerden de bildiğiniz üzere kirli sakallı, göbekli bir adamdı. İsmi lazım değil. Annem bir nebze olsun yalnızlığını gidermek için evlendiği bu adam annemi her gece yatak odaların da amcığına sertçe kökleyerek inletip duruyordu. Son zamanlar da ise bana yazmaya başlamıştı. Üniversite yıllarımın bitmesi ile iş arayışına başlamıştım artık. Bu yüzden de ev içerisin de fazla zaman geçiriyordum. Bu geçirdiğim zaman dilimin de üvey babam arkamdan gelip günaydın kızım diyerek yuvarlak, küçük götüme kalkmış olan yarrağını batırırdı. Bunu yaparken de pis pis sırıtır benim huzurumu kaçırmamı sağlardı.

Uzun zamandır götümü elleyip duran bu adam, yaptığı pis hareketler yetmiyormuş gibi dudağıma öpücükler konduruyordu boş bulunduğum zamanlar da. Çaresiz bu yaptıklarına katlanıyordum ve iş bulmak için çok zor bir dönemdi. Bu yüzden de bu hareketlerine katlanmak zorunda kalıyordum. Yine evde annemin olmadığı bir gün üvey babam ile yalnız kalmıştık. Pis herif uyuyordu ve ben de duştan yeni çıkmıştım. Tam saçımı kuruturken arkadan gelip götüme kalkık olan sikini bastırdı. Hani yeni uyanan erkeklerin sabahları yarrakları kalkık olur ya, üvey babamın yarrağı tam dimdik durmuş bir şekilde götüme batıyordu. Arkadan götüme batırdığı yarrağını geri çekmeyerek iyice azmış bir şekilde boynumdan öpmeye başladı. Dur dediğimde ise daha da azarak üstümde ki bornozu açıp, memelerimi okşadı ve ağzına alarak cüp cüp emmeye başladı. Dur hayvan herif dememe rağmen durmuyordu.

Hemen beni duvara yaslayıp kalkık sikini etli amcığımdan içeri bir hamle de soktu ve korktuğum başıma gelmişti. Etli amcığım kalkık olan yarrağı içine alırken resmen çok yanmıştı. Acı içinde etli amcığıma cup cup şap şap girerken off aşkım süpersin diyerek memelerimi sıkıyor ve götümü avuçluyordu. Amcığıma on dakika girip çıktıktan sonra bir hamle de içimden çıkıp ağzıma dayadı ve boşaldı. O günden sonra hep amcığım üvey babam tarafından sikilip durdu…


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.