Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mayıs 2016, 23:43   #1
ArTeMiSs
Admin
 
ArTeMiSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19 Mart 2015
Mesajlar: 2.278
Standart Dalgayi otobüsde sürttüm evdede siktim

En Ateşli Sex İçin Arayın 0023780009232
Merhaba sikiş hikayeleri okuyucuları, benim adım Kemal size yaşanmış bir hikayemi anlatmak istiyorum.kendimi tanıtmak gerekirse 18 yaşında kaslı ve herkesin bakıp bir daha baktığı bir tipim var.fazla uzatmadan hikayeme geçiyorum.
Bir gün okuldan çıktığımda uzun zamandır görmediğim bir arkadaşımı gördüm.
görüşmeyeli 5-6 yıl olmuştur.arkadaşımın adı Mehmet’ti. benimle aynı yaştaydı.
Yanına gittim selam verdim güldük eğlendik falan 15 dakika sonra ayrıldık birbirimizden çünkü o başka bir semtte oturuyordu.Eve tek gittiğim için telefonla uğraşıyordum oyun v.s. şeylerle eve kadar oyalanıyordum.Havada çok rüzgarlıydı ve yağmur yağabilirdi.Otobüse binsem daha iyi olur diye düşündüm ve beklemeye karar verdim.otobüsün gelmesine 20 dakika vardı.Saatler ilerledikçe durakta bekleyenler arttı.Otobüsün gelmesine 4-5 dakika kala başka bir okulun öğrencileri de durağa gelmeye başladı.İçimden inşallah benim bineceğim otobüse binmezler dedim.

Arkama baktığımda bir şey fark ettim hepsi kızdı bu öğrencilerin ve kapalıydı.Neyse otobüs geldi ve bindim otobüse tabi kızlarda bu otobüsü bekliyormuş.Otobüs kalabalıktı yer yoktu ayakta bekleyecektim mecburen. Köşeye bir yere geçtim otobüse binenlere bakıyordum.teyzeler amcalar falan derken kızlarda bindi.Otobüs baya kalabalık oldu.Kızlardan bir grup önümde duruyordu.Otobüs dahada kalabalıklaştı ve resmen hareket edemez hale geldik.5 gün sonra karne alacağımız için çanta yoktu.Kızın birinin kalçası elime değdi. Anlaşmış olacak ki biraz öne gitmeye çalıştı ama nafile otobüs çok kalabalık olduğu için hareket bile edemedi.Bana baktı bende kapalı olduğu için elimi ondan uzak tuttum. 2-3 dakika da bir değiyordu kızın kalçasına.Bir daha bana döndü ve baktı bende yapacak bir şey yok gibi bakış attım ona.Tekrar arkadaşlarıyla konuşmaya başladı.Benim elim her ona değdiğinde benim alet hareket etmeye başladı içimden boku yedik dedim.2 dakika sonra pantolondan çıkacakmışcasına kalkmaya başladı. Kızlardan biri bu durumu fark etti galiba ki bana doğru baktı ve güldü.Bende kızardım tabi. Arkadaşlarına da söyledi galiba onlarda çaktırmadan bana bakıyorlardı.Telefonla oynamaya başladım.Belki benim alet iner dedim.
Birden otobüs sağa sola sallandı.Çukurdan geçtik dedim kendi kendime önümdeki kızın telefonu düştü yere almak için eğildiğinde kalçası benim alete tam oturdu resmen.Hemen kız telefonu alıp ayağa kalktı. Hoşuma gitti ama bu sefer de dönüp bana bakamazdı çünkü ondaydı suç.Benim alet uçuyordu bu arada (2 aydır ilişkiye girmemiştim).pantolonu yırtacak dedim fısıltıyla.Tam derken kız döndü sanırım özür dileyecekti ki benim söylediğimi duydu sanırım yüzünde bir tebessüm oluştu ve kusura bakma dedi. Güldüğü için biraz cesaret geldi bana zevkliydi dedim kız kıpkırmızı oldu.Adını sorayım mı diye içimden geçiriyordum ve birden sordum.Neden sordun dedi bana fısıltıyla. İçimden geldi dedim. Zeynep dedi.Arkadaşları onu unutmuştu sanki konuşmaları devam ediyordu.Oda arkadaşlarının bize bakmadığını anladı ve benim adımı sordu.Kemal dedim güzel isimmiş dedi. Zeynep’te güzel dedi. Biraz tanışma muhabbetleri döndü aramızda.Bir şey soracağım dedi Zeynep. Sor dedim az önce eğilirken ben senin şu şeyine dokundum galiba dedi.Evet dedim bende. Güzel miydi dedi. Yani dedim.Senin için nasıldı dedim yere baktı ve iyi di dedi. Senden bir şey isteyeceğim dedi.Merakla bakarken ben.Bir daha dokunabilir miyim dedi. Dokun dedim ve arkasını döndü biraz bana doğru geldi ve dayamaya başladım ben. Çok zevk alıyordum.Kız birden şeyimi tuttu ve bana dönerek onu istiyorum dedi. tamam dedim.
Evine davet etti beni bende kabul ettim tabi ki. İndik otobüsten ve evlerine geldik önce o girdi binaya arkasından 4 dakika sonra ben girdim binaya. Kızın evinin kapısının önündeydim, kapıyı açtı ve çabuk ol çok azdım dedi.
Hemen soyundu vücudu çok güzeldi.hemen sevişmeye başladık. öpüşürken falan altlara doru indim ve amını yalamaya başladım. o bu sırada inliyordu.sonra o benim sikimi yalamaya başladı. Kaç santim dedi 19 dedim ama çok güzel yalıyordu.oruspuydu galiba. hadi sikecem seni dedim.olmaz dedi. neden dedim. bakireyim dedi.ben anlamam dedim. olmaz dedi. O zaman götten vereceksinn dedim. tamam ama acımaz değil mi dedi. yok dedim domalttım bunu ve yavaştan sokmaya başladım. kafası falan derken baya girmişti. artık hepsini sokuyorum dedim. acıtma dedi .Hepsini soktum ve bir anda bağırdı.Nasıl iyimi dedim yok çok acıyor yapmayalım dedi.olmaz dedim ve sokmaya devam ettim.5 dakika boyunca acıyor diye inliyordu sonra normal inlemeye başladı nasıl güzel mi dedim. güzel dedi.her pozisyonda siktim kızı 3 kere boşaldım.son boşalışımda ağzına boşaldım.Artık gitmem lazım dedim.Kız numaramı istedi verdim.Bende onunkini aldım. Hafta sonları ararım dedim.Tamam dedi. Eve gittim ve direk yattım yatağa.Bizimkiler ne oldu yorgunsun bugün diyorlardı bende dün akşam uyumadım dedim.O günden sonra hep sikiyorum Zeynebi. benim hikayem bu kadardı okuduğunuz için teşekkürler.
ArTeMiSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla