kupayedili.com

kupayedili.com (http://kupayedili.com/index.php)
-   Karışık Hikayeler (http://kupayedili.com/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Aşkımın yarrağından vazgeçemiyorum (http://kupayedili.com/showthread.php?t=14652)

ArTeMiSs 18 Haziran 2016 00:12

Aşkımın yarrağından vazgeçemiyorum
 
Aşkımın yarrağından vazgeçemiyorum
Herkes sevgilisinin seksi ve yakışıklı olmasını ister. Ama ben sevgilimle sex hikayeleri yaşamaya bayılıyorum. Yakışıklı olmasa da sevgilim İhsan’ın harika bir yarağı var. Hemen hemen 20 cantim olan yarağı ile beni götümden sikmesine hatta götümü paramparça etmesine bayılıyorum diyebilirim. Ondan ayrılmamamın tek nedeni de bu zaten. O siki ile beni müthiş bir şekilde doyuruyor. Daha yarısını içime aldığımda zevkten kendimden geçiyorum diyebilirim. Hatta sizlere geçenlerde beni arabada inlete inlete nasıl siktiğini anlatmak istiyorum.

Sevgilimle çoğu zaman farklı sex fantezileri yaşamaya bayılırız. Yine bir gün arabada fantezi yapmak istedik ve tenha bir yere arabayı çektik. Hemen arka koltuğa geçerek sevgilimin sikini ağzıma almaya başladım. Bir yandan sikini yalıyordum bir yandan da fırsat buldukça taşaklarına inip onları somuruyordum. O kadar büyük siki vardı ki tamamı ağzıma girmiyor sadece yarısını ağzıma alabiliyordum. O gün yine bana götümden sikmek istediğini söyledi. Ama bu bana acı verdiği için hem korkuyordum hem de götümden sikmesini çok istiyordum. Sevgilim yine çok ısrar edince ben de dayanamadım ve kabul ettim. Sevgilim biraz zorla da olsa yarağını göt deliğime sokmaya başladı. Benim o anlarda gerçekten canım çok yanıyordu ama yine de durmasını istemiyordum. O kalın et parçası yavaş yavaş göt deliğime girdi. Daha tamamı girmemişti ama ben çoktan zevkin doruklarına çıkmıştım.

Sevgilim de hiç beklemedi ve bir anda sikinin tamamını göt deliğime kökledi. O an öyle bir çığlık attım ki neredeyse götüm yırtıldı sandım. Sevgilim daha sonra da sert bir şekilde götümde git gel yapmaya başladı. Nasıl sikiyor, o kalın yarak göt deliğimi nasıl dolduruyor anlatamam. Yaklaşık 20 dakika bu şekilde sikmeye devam etti. Daha sonra da döllerini göt deliğime boşalttı.


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.