kupayedili.com  

Go Back   kupayedili.com > Adult Hikayelerimiz > Karışık Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20 Şubat 2020, 04:01   #1
Admin
 
Üyelik tarihi: 25 Şubat 2015
Mesajlar: 20.307
Standart Arkadaşımla ilk seks deneyimimiz - 4

En Ateşli Sex İçin Arayın 0023780009232
Arkadaşımla ilk seks deneyimimiz - 4
Önceki bölümde sonunda arkadaşıma sikimi sıvazlatmış , otuzbir çektirmiş ve üzerine boşalmıştım. İkinci boşalmamda ise götüne parmağımın ilk boğumunu sokmayı başarmıştım. Onun tombul, parlak götünü sikmeye sanki biraz daha yaklaşmıştım.

Bölüm :4

Son sevişmemiz okulun son günlerine gelmişti. o hafta sonu okul bitiyordu. ertesi gün okulda buluştuk ne iyi ne de kötü bir tepkisi yoktu hiçbirşey olmamış gibi davranıyordu. Buda bir gelişmeydi en azından aramızda soğukluk yoktu. Cuma günü karneyi aldık . yolda beraber yürüyorduk. ben yarın teyzemlere gidiyorum artık yeni dönemde görüşürüz dedi. Bende teyzenler nerede diye sordum . altınolukta oturuyorlarmış bütün yazı orada geçirecekmiş. Vedalaştık ve ayrıldık ama acayip bozulmuştum .yaz tatilinde mutlaka sikerim diye düşünüyordum.
Sonunda yaz bitti artık bir sınıf daha ilerlemiştik. Okulun ilk günü baktığımda oda okuldaydı.. Yanıma geldi hemen söyle sarıldık naber nasılsın , tatil nasıl geçti vs. sohbet ettik. Gayet samimiydik. iki hafta böyle geçti okul çıkışı buluşuyoruz beraber eve yürüyoruz sonra br noktada ayrılıp herkes eve gidiyordu. Havalar hala sıcaktı üzerimizde gömlek kravat kumaş pantolon ceket bayağı bir okullu olmuştuk.Bu arada bendede ergenlik değişiklikleri başlamıştı. Kasıklarımda kıllar çıkmış hatta göğüs bölgemde de kıllar başlamıştı. Görüntü daha bir erkeksiydi. Acaba ondada varmı bir değişiklik merak ediyordum.
Yine birgün birlikte evlere yürürken bugün bize gelsene , otuzbir çekeriz dedi. Çok mutlu olmuştum kesin sikerim diye düşünüyordum ama sevincim uzun sürmedi . Son defa yaptıklarımızın hiçbiri olmayacak sadece asılacagız dedi.

Ben en azından arkadan sana sürtemezmiyim? dedim . O da hayır istemiyorum dedi. Donunu çıkarma öyle yapalım ne olur çok özledim dedim . Hayır oda olmaz dedi. Peki bana geçen seferki gibi otuzbir çekermisin? dedim. Onada hayır diyordu. lütfen bari bunu yap dedim. Bakarız deyince bundan bile çok mutlu olmuştum.

Kısa süre sonra eve gelmiştik ben hemen kravatı çıkarmış ,gömleğin üst iki düğmesini çözmüş ve gömleği pantolondan dışarı çıkarmıştım. Her zamanki gibi oda hemen banyoya gitmiş meşhur kovayı getirmiş, tıpkı benim gibi oda ceket kravat gömlek seramonisini bitirip elinde dergilerle gelmişti. Son baktığımız içinde sikiş olan dergiydi bu. Kaç aydır bu anı beklediğimden sikim kzık gibiydi. Bu defa direk ilk ben ayağa kalkıp pantolonumu çözdüm,donla birlikte ikisinide çıkarıp karşı tekli koltuğa attım. dimdik sikimle tekrar kanepeye oturup arkama yaslandım . Demir gibi sikim göbeğime yapışıyordu. arkadaşım sadece benim vücuduma , göğüs kıllarıma ve sikimdeki kıllara, tabik**e dimdik olmuş sikime bakıyordu.

O da ayağa kalktı ve altındakieri çıkardı. Sadece gömlek üzerimizde kalmıştı. Onunkinde kıl yoktu . koltuğa patolonunu bırakmaya gittiğinde sanki götü dahada güzelleşmişti. Yada benim abazalığımdı. Delirmiştim resmen. Dergiye filan bakmıyordum. Tükürüklediğim sikimi sıvazlamaya başlamıştım bile. Oda yanıma geldi ve nispeten çok daha küçük olan sikini okşamaya başlamıştı. İkimizde dergiye bakarak asılıyorduk. Bir süre sonra benimkini sen çekermisin? . Geçen defaki gibi ikimizinkini de sıvazla dedim.

Biliyordum bunu isteyeceğini ama yaparsam daha ileri gidersin dedi. Söz dedim bu yeter bana . Tamam peki ama daha ileriye gitmeye kalkarsan birdaha asla beraber takılmayız dedi. Bu bile bana yeterdi .


Sikimi sıvazlamayı bırakıp arkaya yaslanıp beklemeye başladım. Elindeki gergiyi bıraktı yavaşça sikime doğru uzattı elini. Şimdi sikimi tutmuştu. Resmen alev alev yanıyordum. damarlarının atışını hissediyordum. Sikimi ortasından avuçlarının içine almış aşağı yukarı sıvazlıyordu. Ara sıra baş parmağını sikimin başına götürüp üzerindeki sızan sperm damlalarını başına yayıyordu. Müthiş tahrik ediciydi.

Kanepenin sırt bölgesine attığım iki elimden ona yakın olanı oradan kaldırıp gömleğinin üzerinden sırtına koydum. Önce kendini öne attı ama sanırım bir tehlike görmediği için tekrar doğruldu. Bende ürkütmeden gömlek üzerinden sırtını okşuyordum. Ellerimi yavaşça yukarı çıkararak çıplak boynunu okşamaya başladım. bunada bir tepki vermemişti. Bu arada sikim kurumuştu. Kuru kuru olmuyor biraz ıslatsana dedim. Hayır yalamam sakın isteme dedi. Bende sadece tükürükle biraz dedim. Ağzını sikime doğru götürüp yavaşça ağzından çıkan tükürüğü sikimin üzerine bıraktı. Sonrada sikime düşen tükürüğü eliyle iyice yaydı. şimdi artık kaygan ve dahada güzel otuzbir çekiyordu bana.

Bense artık sırtını bırakmış ,elimin dışıyla boynunu okşuyordum. Bir ara sikinde kıllar çıkmış dedi. Evet sende yok hala gördüğüm kadarıyla dedim. Ayrıca göğüslerimde de çıktı dedim. Şaşırdı göstersene dedi. Boynunu okşamayı bırakıp gömleğimin kol düğmelerini çözdüm. üsttende iki düğme açıp buynumdan yukarı çıkartıp salonun ortasına doğru attım. şimdi artık çırılçıplaktım. Hem göğsüme bakıyor hemde sikimi sıvazlamaya devam ediyordu. Hiç beklemediğim şekilde diğer boştaki elini göğüs kafesime koydu ve kıllarımın üzerinde gezdirmeye başladı. Fantastik bir andı .Bana dokunabilmek içinde ister istemez bana doğru eğilmişti. bayağı bir kıl çıkmış sende dedi . Göğsümdeki kılları okşarken diğer eliylede sikimi bırakıp kasık kıllarımı okşamaya başlamıştı

Sende gömleğini çıkarsana böyle garip oluyor dedim. Sadece gözlerime bakıp kol düğmelerini çözüp tıpkı benim gibi üstten gömleğini çıkarıp oda attı ortaya. İkimizde çırılçıplaktık. Tekrar sikimi tutmuştu. birşey söylememe fırsat bırakmadan sikimin üzerine tekrar tükürüğü bırakmış ve avucuyla sikime yayıyordu. diğer elide göğsümü okşamaya devam ediyordu. Elimi çıplak sırtına koydum. yine kendini öne kaçırdı . Hiç kıpırdatmadım elimi. Sonunda kendini tekrar doğrulttu. Sırtını yukarıdan aşağı okşuyordum . Birara gözlerine baktığımda onunda benim gözlerime baktığını ve bu sik sıvazlamadan çok hoşlandığı belli oluyordu. Ellerimi omuzlarına oradan boynuna sonrada tekrar sırtına doğru gezdiriyordum. Bir ara elimi aşağı belinin bitimine götünün çatalına doğru götürdüm. Hayır sözün var dedi. tekrar yukarı doğru okşamaya devam ettim.

Sırtında gezen elimi buynuna götürdüm .Yavaşça bana doğru kendime çektim. Direniyordu. ama gözleri öyle demiyordu. daha sıkı çektim kendime ve dudaklarımı boynuna değdirdim ve boynunu öpmeye başladım. Yavaşça yanağına çıktım ve yanağını öpmeye başladım. şimdi dudaklarının kenarını öpüyordum. kendini kaçırmaya çalışıyordu ama biraz daha sert kendime çekince dudaklarını tam ortalamıştım. sadece ben öpüyordum. Bir süre sonra dudaklarını gevşetti.sonrada oda öpmeye başladı. İki elimle yüzünü tutup deliler gibi öpüşüyorduk. O ise hem deli gibi öpüşüyor hemde sikimi daha sert çekiyordu. yüzünü tutan ellerimle kanepeye doğru ittim .dirensede sırtüstü kanepeye bende üzerine uzandım. Dillerimizdeki tükürük birbirine karışmış .üstüste olan siklerimiz birbirine sürtüyordu. boşta kalan elleri ile sıkıca sarıldı bana.şaşırmıştım açıkçası. Bu sik sürtmelerimiz devam ederken bir elini yandan aramıza sokarak tekrar sikimi tutup çekmeye başladı. bu aradada dizlerini kaldırdı.

Bende kendimi geri çekip dizlerimin üzerinde durdum. şimdi iki eliyle de sikime otuzbir çektiriyor, bazen bir eli kasıklarımdaki kıllı bölgede geziyordu. çok çılgın bir görüntüydü. Bende ellerimi göbeğine koydum ve yukarı aşağı okşuyordum. Birazdaha aşağılara inerek kasıklarının yanını okşuyorum ara sıra parmaklarım küçük sikine masaj yapıyordu. kendimi biraz daha öne iterek ellerimi zor da olsa iki kalçasının altına sokmuştum. şimdi iki kalçasıda avuçlarımın içinde idi. bazen okşuyorum bazen avuçluyordum.


Ellerimi dizkapaklarının altından geçirdim ve bacaklarını biraz daha yukarı kaldırdım. sikim kalçalarının altına gelmişti. henüz değmiyordu. Onun da sikime uzanması zor olduğundan sikimi bırakmıştı. iki eli ile göğüslerime uzanmıştı. göğsümü okşuyordu. Biraz daha ayaklarını kaldırınca artık neredeyse belinin üzerinde duruyordu ve sikim tam göt deliğinin hizasına gelmişti. Yavaşça sikimi göt deliğine dogru bastırdım. artık verilmiş sözler hikayeydi sanırım. Ayaklarını omuzuma almıştım ve sikimi göt deliğine değdirdim. Hafifçe kendini geri çekti. Hiç kıpırdamayıp birkez daha ittirdim.

Sikim götünü zorlamaya başlamıştı ama kupkuru bir sikti. girmesi imkansızdı. Kendimi geri çekip sikimin üzerine bolca tükürük atıp her yerine yaydım. Kalan tükürüklü elimle göt deliğini ıslattım. Avucumu açıp götünün ortasını okşadım ve orta parmağımı götünün deliğinde gezdirmeye başladım . yavaşça parmağımla baskı yapmaya başladım. sonunda geçen defaki gibi parmağım ilk boğuma kadar girdi.

Gerçekten çok dardı. Parmağımı kavramıştı resmen. Parmağımı çıkarıp tekrar götünün etrafında kalan tükürükleri parmağıma alarak bir defa daha soktum. şimdi daha rahat girmişti.. parmağımın ortasına kadar girdi. Biraz geri çekip tekrar ittirdiğimde sonuna kadar girdi parmagım. ama göğsümdeki elleriyle beni itiyordu .Çıkar çok acıdı dedi. Tamam şimdi alışırsın dememe rağmen çıkarl ütfen cok acıyor dedi. Belki alışır diye biriki defa daha sokup çıkardım ama tepki aynıydı. Parmagımı çıkardım ve biraz sikimi sokayım mı? acıdığı yerde bırakırız dedim. Kesinlikle olmaz bu bile cok acıdı dedi. Bir deneyelim olmazsa bırakırız dedim.Bir cevap vermedi .Bunun olur anlamına geldiğini anlamıştım.

Sikimi bolca tükürükleyip tekrar deliğinin önüne getirdim. Sırtüstü uzanmış bacaklarını tekrar ellerimle kaldırdım ve omuzuma koydum. Götüne girecek siki bekliyordu. Tam deliğin üzerinde hafifçe bastırdım. Doğrulur gibi hamle yapıp göğüslerimden beni itmeye çalıştı. Hafif geri çekilmemle tekrar sırt üstü uzandı.

Biraz daha yüklendim. Giriyor gibiydi. Biraz daha sert yüklendiğimde kafası sanki bir engeli aşmış gibi girdi. Çok fena tepki verdi ve bağırdı. Çok acıdı lütfen çıkar diye bağırıyordu. Hiç kıpırdamadım.

Sikimin başı içerde geri kalanı dışarda harika bir görüntüydü. Sıcacıktı. Fakat o tüm gücüyle itiyor ve çıkarmam için yalvarıyordu. Eğer devam edersen bir daha seninle bunu yapmam diyordu.

Lütfen biraz daha sabret göreceksin alışacaksın diyordum ama çok açıyor yapma diyordu.

Az bir şey daha zorla ittirdim biraz daha girdi şimdi sikimin yarısı götünün içinde yarısı dışındaydı ama bağırmaları artınca çıkarmak zorunda kaldım.

Sikimin çıkmasıyla gerçektende rahatlamış bir görüntüsü vardı. Bense elim sikimde sıvazlıyorum ve biraz önce göte giren başındaki sıcaklığı hissediyordum. Kusura bakma gaza geldim dedim. Oda tamam sorun yok ama çok acıdı bir daha yapmayalım dedi. Tamam dedim ama bu götün zevkini hissettikten sonra nasıl dururum onu bilmiyordum.


Bari beni boşalt dedim. dizlerini kırmış olduğu bacaklarının arasına girdim ve sikime uzanacağı yere kadar yaklaştım. oda koltuğun kolçagına doğru kaykıldı ,biraz doğruldu ve sikimi kavradı. Avucuna kocaman bir tükürüp alıp sikime boca etti. Şimdi bir eliyle sikime otuzbir çekiyor diger eli göğsümü okşuyordu. Biraz hızlan dedim. O da daha hızlı otuzbir çektirmeye başladı bana. Yavaşça eğildim o da biraz daha doğruldu ve bana uzandı. Dudaklarına ulaştım ve öpüşmeye başladık. Aşağıda ise otuzbir son hız devam ediyordu.


Adım adım geliyordum. yarımda olsa göte girmenin verdiği zevk, iki sevgili gibi öpüşmenin tatlılığı ve bir erkeğin bana otuzbir çekmesi büyük bir patlamanın habercisi gibiydi. O da boşalacağımı anlamışmıydı yoksa öpüşmemizmi bilmiyorum dahada hızlanmıştı. Artık geliyordum bu defa söylemeyecektim. Öpüşmeyi bırakıp kendimi daha yukarı çektim ve avucundaki sikim tüm hızıyla fışkırmaya başladıı. her çekişinde sikimden çıkan spermler vücuduna çarpıyor oradanda sikine doğru akıyordu

Bir süre sonra fışkırmalarım bitti oda hızını düşürmüş yavaş yavaş çekiyordu sikimi. Gözleriyle bana bakıyordu. Eline spermlerimin bir kısmı gelmişti ve son damlayıda getirdikten sonra sikimi bırakıp tamamen doğrularak spermli eliyle göğsümü okşamaya başlamıştı. biraz daha ileri gelerek dudaklarıma bir öpücük kondurdu. Ben hiç tepki verememiştim. Sanki iki aşık gibiydik ve aşkını gösteriyordu. 4. Bölümün sonu, ogün evden ayrılmadan başka olaylarda gelişti. Onuda 5. bölümde anlatacağım. Sikimin yarısı içine girmişti ama hala tam anlamıyla sikememiştim.
admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:06.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2010
Theme By : Gerdek.ORG

Dikkat: Gerdek.ORG, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

etlik escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort
bursa escort bursa escort escort bayan escort bayan escort bayan escort bayana escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort görükle escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort
tuzla escort tuzla escort escort bayan escort bayan escort bayan escort bayana escort bayan tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort orhanlı escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort icmeler escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort aydınlı escort tuzla escort icmeler escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort aydınlı escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort orhanlı escort tuzla escort tuzla escort aydınlı escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
izmir escort izmir escort izmir escort alt yazılı porno seks hikayeleri seks filmi izle
ankara escort ankara escort escort bayan escort bayan escort bayan escort bayan escort bayan eryaman escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort eryaman escort ankara escort bayan ankara escort ankara escort mamak escort ankara escort ankara escort etlik escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti etimesgut escort demetevler escort çankaya escort etlik escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin gaziantep escort bayan gaziantep escort seks hikayeleri gaziantep escort Canlı bahis siteleri escort escort escort travestileri travestileri Escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com etlik escort etimesgut escort istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan antalya rus escort