kupayedili.com  

Go Back   kupayedili.com > Adult Hikayelerimiz > Karışık Hikayeler

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 12 Ağustos 2016, 17:22   #1
Junior Member
 
Üyelik tarihi: 05 Ağustos 2016
Mesajlar: 3
Standart Ergenliğimle Başlayan Sex Anılarım 3

En Ateşli Sex İçin Arayın 0023780009232
Ergenliğimle Başlayan Sex Anılarım 3

Yaz tatili bitmişti ve artık Alanya'daydım. Orta 3'e geçmiştim. Bu sene öğlenci idim. 12'de derse girip 5'te çıkacaktım. Derslere sıkı asılmalıydım. Çünkü Fen Liseleri sınavına girecektim. Komşu kızı Özge de anadolu liselerine hazırlanıyordu. O zamanlar anadolu liselerine ilkokuldan sonra gidiliyordu. Özge'nin yanına ders çalışmaya geliyordu. Onlar da gözüme seksi görünmeye başlamışlardı. Göğüsleri ve kalçaları belirginleşmeye başlamıştı.

Aylardan Kasım ayıydı. Yaz tatilinden beri hiç sikişmemiştim. Buna ayıracak zamanım da yoktu. Bir cuma günü okul çıkışı Jale geldi. Timuçin ve beni aldı. Teyzemle görüşmüş. Teyzem de sadece bir gece onlarda kalabileceğimi söylemiş.

Eve geldik. Test kitaplarını çıkardım. Timuçin "Boşver test kitaplarını, sikişelim hadi." dedi. İkimiz de soyunduk. Timuçin yarrağımı görünce çok korktu. "Senin yarrak iyice irileşmiş." dedi. Götünü tükürükleyip yarrağımı dayadım. Yavaş yavaş ittirdim. Yarrağım zorlana zorlana girmeye başladı. Bir yerde dayandı. İleriye gitmemeye başladı. Yarrağımın tamamını sokamamıştım. Mecburen bu şekilde gitgele devam ettim. Bir süre sonra götüne boşaldım. Odadan çıktıktan sonra salona geçtim. Timuçin'de banyoya gitti.

Ben salonda televizyon izlerken Jale geldi. Yanıma oturdu. Kulağıma doğru eğilerek "Görmeyeli seninki daha da büyümüş. Bizim oğlan tamamını almayı başaramadı ama ben alacağım bu gece. Bu gece kocam yok. Herkes yattığında odama gel." dedi. Bir süre sonra Jale'den daha güzel bir kız girdi. Jale kadar iri göğüs ve kalçaları yoktu ama manken gibi bir vucudu vardı. Bizi tanıştırdı. İsmi Meltem'miş. Timuçin'in ablasıymış. İstanbul'da üniversite okuyormuş. Vizeler yeni bitmiş ve az önce gelmiş. Annesine süpriz yapmış.

Timuçin çıktıktan sonra Meltem banyoya girdi. O çıktıktan sonra da ben girdim. Çamaşır sepetinde Meltem'in dantelli kilotu vardı. Yarrağımı kilota sürterek 31 çektim ve kilotun üzerine boşaldım. Sonra da duş alıp çıktım.

Sonra yemeğe geçtik. Karnımızı doyurduk. Yemekten sonra Timuçin'in odasına çıktık. Timuçin yine sikişmek istiyordu ama ben test çözmek istiyordum. Timuçin ile sikişmedim ve test çözdüm. O da mecburen benimle birlikte test çözdü. Bir saat sonra uykum geldi diyerek yattı. Ben tekrar salona indim. Sadece Jale hanım vardı. Televizyon izliyordu. Meltem'i sordum. Yatmış. Birlikte Jale'nin odasına çıktık. Timuçin, Jale ve Meltem'in odası üst katta idi. Benim yattığım oda yani misafir odası alt katta idi. Jale'yi çırılçıplak soydum. Kendim de soyundum. 69 pozisyonuna geçtik. yarrağım ağzına sığmıyordu. Onun için yalayarak idare ediyordu. Ben de amcığını yaladım. "Yeter artık. O koca yarrağı amcığımda istiyorum." dedi. Jale'yi bacak omza pozisyonuna getirip yarrağımı amcığına dayadım. Hafifçe ittirdim. Amcığı iyice daralmış gibiydi. Çok zorlanıyordum. Köklemeye çalışsam çığlık atardı. Herkes uyanırdı. Yavaşça zorlamaya devam ettim. Baş kısmı girmişti. Acı bir inleme sesi geliyordu. Bağırmamak için kendini zor tutuyordu. Zorlayarak büyük bir kısmını soktum. Kulağıma fısıldayarak "Kökle..." dedi. Ben de kökledim. Yarrağımın tamamını almıştı. Bu şekilde gitgel yaptım. Bir süre sonra ikimiz de aynı anda boşaldık. Götünü sikmek istedim. Acısına dayanamayıp çığlık atabileceğini söyledi. Bir posta daha amcığını siktikten sonra üzerimi giyinip odama girdim.

Yatağıma yattıktan bir dakika sonra kapım açıldı. Giren Meltem'di. Geceliği vardı üzerinde. Geceliğini çıkardı ve çırılçıplak kaldı. Altına birşey giymemişti. Baktığımız porno dergilerdeki kızlar gibiydi vücudu. Hiçbir şey söylemeden ben de soyundum. Meltem yanıma uzandı. Ben de dudağına yapışıp öpmeye başladım. Sonra göğüslerini somurdum. Aşağıya doğru indim. Amcığını yaladım. Daha sonra Meltem'i domaltıp amcığına yarrağımı dayadım. Amcığı annesininki kadar dar değildi. Ağır ağır amcığına giriyordum. Kısa bir süre sonra köküne kadar girmeyi başardım. Bu şekilde bir süre git gel yapmaya başladım. İkimizden de inleme dışında ses çıkmıyordu. Az önce annesine iki defa boşaldığım için hala boşalmamıştım. O ise bir defa boşalmıştı. Çıkardığı seslerden bunu anlayabiliyordum. Ben gitgele devam ediyordum hala. Meltem ikinci defa daha boşaldıktan sonra ben de boşaldım. Sonra da geceliğini giyip odadan çıktı. Ben de uyudum.

Sabah 10 buçuk gibi kapı çaldı. Timuçin beni uyandırdı. Kahvaltı hazırmış. Kahvaltımızı yapıyorduk. Herkes dün gece hiç birşey olmamış gibi davranıyordu. Kahvaltıdan sonra teyzemlere döndük.

Hayatım yine eski düzenine döndü. Funda'ya hala aşıktım. Kendi kendime karar verdim. Artık açılacaktım. Onun sınıfta yalnız kaldığı bir anı kolluyordum. Bir gün yalnız başına test çözüyordu. Bütün cesaretimi topladım ve bir anda "Seni seviyorum Funda." dedim. Funda ise şaşkın bir şekilde baktı önce. Sonra sakin bir şekilde "Ben sana karşı birşey hissetmiyorum. Ayrıca böyle boş şeylere ayıracak hiç zamanım yok." dedi. Bir ay yüzüne bakamadım.

Yarıyıl tatili gelmişti. Ümit'in eniştesi de gelmişti. Sefere bir ay sonra gidecekti. Yani Ümit'in ablasını sikemeyecektik. Buluşup yarraklarımızı ölçtük. Onunki 16cm benimki 19 cm olmuştu. Bu kez götünü siktirmek istemedi. "Hadi bizim sıpayı sikelim. Eniştem geleli sıpa sikiyorum." dedi. Ümitler'in ahırına gittik. Ben kapıda bekledim. O sıpayı sikecekti. Gelen olursa seslenecektim. Sıpanın arkasına geçti. Kuyruğunu biraz yana çekti ve tükürüklediği yarrağını sıpanın amcığına sokuverdi. Kolayca girip çıkıyordu. Beş dakika sonra sıpanın amcığına boşalıverdi. Sıra bendeydi. Ben de aynen Ümit gibi yaptım. Sıpanın arkasına geçtim. Ümit alıştırmıştı sıpayı. Hiç kaçmıyordu. Yarrağımı amcığına dayayıp ittirdim. Hafif zorlandım ama köküne kadar girmeyi başardım. Bu şekilde 10 dakika gitgel yaptım. Ümit'in sesini duydum. "Annem geliyor." dedi. Ben de hemen yarrağımı çıkardım ve pantolonumu çektim. Sıpaya saman koydum. Annesine "Sıpaya saman verdik." dedi. Yarıyıl tatili boyunca test çözdüm Arada 1 saatlik kaçamaklar yapıp sıpa sikiyordum.

Okullar açıldığında kendimi tamamen derse vermiştim. Beden derslerinde arkadaşların eşyalarını beklemek için numara sırasına göre nöbet tutuluyordu. Sıra bana ve benden sonraki numara'nın sahibi Şahika'ya gelmişti. Şahika çirkin olmayan ama gayet güzel fizikli, uzun boylu bir kızdı. Ben fırsat bu fırsat deyip test çözmeye başlamıştım. Yanıma oturdu ve bacağını bacağıma sürtmeye başladı. Dönüp baktığımda dudağıma yapıştı. Elimi bacağına attım okşama başladım. O sırada yarrağım kalktı. Şahika bunu fark etti. Hemen fermuarımı açtı ve yarrağımı dışarı çıkardı. "Ooo dev gibi..." dedi ve okşamaya başladı. O sırada kapı açıldı. Şahika hızla yanımdan kalktı. Kapıyı açan Türkçe öğretmenimiz Serap Hoca idi. Şahika birden yüzüme karşı "Sapııık..." dedi. Ben alelacele yarrağımı pantolonuma soktum ve fermuarımı çektim. Serap Hoca benim kulağımdan tuttu ve Kütüphane'ye götürdü. Kapıyı kilitledi. Çok fena sopa atacaktı. Kapıyı kilitledikten sonra önüme eğildi ve fermuarımı indirdi. Oradan yarrağımı çıkarıp yalamaya başladı. Şok olmuştum. Serap Hoca 25 yaşında ve evli bir kadındı. Benden çok az uzundu. Şahika'dan kısaydı. Hiç doğum yapmadığı için sanırım göğüsleri küçüktü. Biraz yarrağımı yaladıktan sonra eteğinin altından kilotunu çıkardı ve önüme domaldı. "Çok zamanımız yok. Hemen bitirelim." dedi. Ben de birazcık amcığını yaladıktan sonra bir elimi belinden tutup, diğer elimle yarrağımı amcığına dayadım. Hafifçe ittirdim. Çok dardı. Girmekte çok zorlanıyordum. Ümit'in ablasının amcığından daha dardı. Zar zor kafasını sokabilmiştim. Yarrağımı hafifçe ittirmeye devam ettim. Acı acı inliyordu Serap Hoca. Yarısını soktuktan sonra biraz gitgel yapmaya başladım. İnlemeleri zevk inlemelerine döndü. Biraz daha ittirdim. Hafif acı bir inleme sesi çıktı. "Hepsini sokmamış mıydın?" dedi. "Daha var. Çok darmış amcığınız." dedim. "Senin yarrağında çok büyükmüş. Bekaretimi verirken bu kadar acı çekmedim." dedi. Girmeye devam ettim. Sonunda köküne kadar sokmayı başardım. Bu şekilde gitgel yaparken aynı anda boşaldık. Toparlandıktan sonra yakaladığı durumu anlattım. O zaten şahika'nın "Ooo dev gibi..." dediğini duymuş. Kütüphane'nin anahtarını bana verdi. "İkinci ders o orospuyu burada sik." dedi. Şahika'nın yanına döndüğümde tenefüs zili çaldı. Şahika benden özür diledi. Rezil olmamak için beni rezil ettiğini söyledi. Ben de "Serap Hoca bana kütüphaneyi düzenletiyor. Sen de yardım edersen barışırız." dedim.

İçeri zili çalınca kütüphane'ye girdik. Girer girmez kapıyı kilitledim. Şahika'nın dudağına yapıştım. Ellerimi bacağına attım ve okşamaya başladım. Biraz daha yukarı çıkıp amcığını okşadım. Kilotunu indirip amcığını yaladım. Kütüphane'deki sıralardan birinin oturağının üzerine yatırdım. Kilotumla birlikte pantolonumu çıkardım. "Ben bakireyim." dedi. Ben de "Sadece sürteceğim." dedim. Yarrağımı birazcık tükürükledim. Amcığına dayadığımda amcığı küçücük kalmıştı yarrağımın yanında. Yarrağımı am dudaklarının içine sürtmeye başladım. Şahika zevkten inlemeye başlamıştı. Sabırla yarrağımı sürtmeye devam ediyordum. Sürttükçe içeriye kayıyordu. Yarrağım içeriye kayarken birazcık ittirdim ve baş kısmı girdi. Hemen elimle ağzını kapattım ve çığlık atmasını engelledim. Yüzünde adı dolu bir ifade vardı. Yarrağımı ittirmeye devam ediyordum. Yarrağım ilerlemiyordu. Biraz bekleyip tekrar tekrar ittiriyordum. Bu şekilde yarısına kadar sokmayı başardım. Bu şekilde gitgel yapmaya başladım. Yarrağımın üzerinde kan lekeleri vardı. Şahika'nın bekaretini almıştım. Şahika bekaretini aldığım ilk kız oldu. Yarrağımı biraz daha ittirdim. Yarrağımın 7-8cm'si hala dışardaydı. Yarrağım daha fazla ilerlemiyordu. Ben de bayılmasın diye zorlamadım. Boşalmaya yakın yarrağımı çıkardım. Ellerimi de ağzından çektim. Yarrağımdaki kadı görünce "Bekaretimi aldın." dedi. "Sen bu azgınlıkla elbet bekaretini birine verirdin. En azından ilk deneyimin benim gibi büyük yarraklı birisiyle oldu." dedim. Serap hoca kütüphaneye peçete bırakmıştı. Peçetelerden birini aldım ve üzerine boşaldım. Sonra da diğer peçetelerle, yarrağımı ve Şahika'nın amcığını temizledim. Artık her bedeb eğitimi dersinde Serap Hoca ikimizi kütüphaneye alıyordu. Kütüphane'de ikisini birlikte sikiyordum. Şahika'nın amı o zamana kadar siktiğim en güzel amdı. Bakire sikmek çok güzeldi. Ayrıca Şahika ve bana yazılı sorularını da veriyordu. Yazılılardan 100 almıştık ikimiz de.

Mayıs son haftasında artık okul çıkışı komşumuz Necla Teyzeler'e geçiyordum. Necla Teyzeler de akşam yemeğine kadar teyzemlerde kalıyordu. Ben de akşama kadar Özge ile birlikte sınava hazırlanıyordum. Sakin kafayla çalışalım diye böyle karar aldılar. Ayrıca Özge anlamadığı yerleri de bana soruyordu. Özge'nin arkadaşı Merve de yardım almak için bize katılıyordu. Özge genelde kollu tişörter ve pijama giyiyordu ders çalışırken. Merve ise azdırıcı kıyafetler giyiyordu. Daracık mini şort ve göbeğini açıkta bırakan kısa askılı buliz giyiyordu. Yaz günü sıcak olur diye iç çamaşırı giymiyordu. Nasıl anladığımı sorarsanız mini şortun altında amcığı ve bulizin içinde göğüs uçları belli oluyordu. Henüz göğüsleri ceviz kadardı. Merve geldikten sonra yarrağım inmez oldu. Bir gün Merve önümdeki kabarıklığı fark etti ve sırıttı. Özge neden güldüğünü sordu. Merve aklına komik birşey geldiğini söyledi. Arada Özge tuvalete gitti. "Önün nasıl kabarmış öyle?" dedi. Ben de "Seni görünce oldu." dedim. "Çıkarsana bakayım." dedi. "Şimdi Özge tuvaletten döner, yakalanırız." dedim. Elini yarrağımın üzerine koydu ve okşamaya başladı. "Çok büyük bu..." dedi. Tuvaletin kapısının sesi gelince ikimiz de toparlandık. Ders çalışmaya devam ettik. Akşam yemeği vakti gelmişti. Merve "Özge sen git. Hakan Abi'ye soracağım bir kaç soru daha var." dedi. Özge anahtarı bize bıraktı ve gitti. Merve "Onu görmek istiyorum." dedi. Kemerimi çözdü. Fermuarımı indirdi. Daha sonra da kilotumla birlikte pantolonumu indirdi. Pantolonumu indirmesiyle birlikte yarrağım suratına çarptı. "Hayatımda ilk defa böyle bir yarrak görüyorum." dedi. Kurduğu cümle tuhaf gelmişti. Bu yaşta, böyle bir cümle... Sordum ve anlattı. Anlatırken de yarrağımı okşuyordu. Bizim sınıfta fırlama bir arkadaş vardı. Hiç ders çalışmaz. Derste kalemini yere atıp kızların bacağına bakmaya çalışırdı. Onun yarrağını görmüş. Kızın bacaklarını okşamış. Kızı soymaya çalışınca kız kaçmış. "Ben seni soymaya çalışsam kaçar mısın?" dedim. "Neden soymak istiyorsun beni?" dedi. "Çok güzel bir kızsın. Vücudunu, amcığını, memelerini görmek istiyorum. Söz veriyorum sikmeye çalışmayacağım. Zaten sana girmez benim yarrağım." dedim. Kabul etti. Önce askılı bulizini çıkardım. O ceviz büyüklüğündeki memelerini görünce "Öpebilirmiyim onları." dedim. "Bir şartım var. Önce dudağımdan öpeceksin. Çünkü ben sana aşığım." dedi. "Ben de sana aşığım." dedim ama aslında aşık değildim. Dudağına yapıştım ve ateşli bir şekilde öpüştük. Sonra ceviz büyüklüğündeki memelerini somurdum. Sonra kucaklayıp çekyatın üzerine yatırdım. Altındaki mini şortunu çıkardım. Tahmin ettiğim gibi kilot giymemişti. Amcığı küçücüktü. Amcığını yalamaya başladım. Bir süre sonra "Çok azdım. Beni sikmeni istiyorum." dedi. Ben "Yarrağım amcığına girmez ama istersen sürtebilirim." dedim.Yarrağımın ucunu sürtmeye başladım küçücük amcığa. Sürterken bile müthiş zevk alıyordum. Merve de zevkten inliyordu. Bir süre sonra boşalacağımı anladım ve göbeğine boşaldım. Sonrada peçeteyle göbeğini temizledim. Sınav zamanına kadar fırsat buldukça tekrarladık.

Sınavım kötü geçmişti. Yaptığım bu netlerle Fen Lisesi hayaldi. Sınavdan sonra teyzem beni köye, annemlerin yanına yolladı. Alanya macerası artık benim için bitmişti. Liseyi Gündoğmuş'ta okuyacaktım.

Zaten moralim bozuktu. Köyde aldığım haberden sonra iyice moralim bozuldu. Ümit'in ablası Antalya'ya taşınmıştı. Ümit de ablasına yoldaş olmak için onunla gitmişti. Yani ne gör ne de am sikebilecektim. Arada bir Ümit'in annesine yardım bahanesi ile Ümitler'in ahırına girip eşeği sikiyordum. Bir defasında annesi Halime Teyze gördü. "Devam et. Keyfine bak. Oğlumu da yakalamıştım. Onun bunun kızına sarkacağınıza eşekle idare edin." dedi. Şaşırmıştım ve devam ettim. Ben sikerken kapıdan da ayrılmıyordu. Beni izliyordu. Ümit'in annesi kilolu bir kadındı. 40 yaşındaydı. Ümit'in babası Duran Amca ise kalp hastası idi. Her canım çektiğinde artık Ümitler'in ahırına giriyordum. Halime Teyze de kapıdan beni izliyordu.

Bir akşam evde yemek yerken annem "Oğlum, Duran Amca'n bu akşam hastanede kalacakmış. Halime Teyze'n yalnız korkuyormuş. Bu gece onlarda kalıver." dedi. Ben de gece ahıra girmenin hayali ile kabul ettim. Yemekten sonra Halime Teyze'lere gittim. Halime Teyze'nin başı aşıktı ve üzerinde sadece gecelik var. İri memeleri geceliğin altında belli oluyordu. Karşılıklı hal hatır sorduk. Halime Teyze "Sıpayı da güzel sikiyordun. Sıpa senin sikinden çok hoşlanıyordu. Halime Teyze'nin bu rahatlığından ben de rahat konuşmaya başladım. "Ohooo... Alanya'da çok kız siktim. Hatta..." dedim. "Kızını da..." diyecektim, durakladım. "Hatta ne?" dedi Halime Teyze. "Hatta öğretmenimi bile siktim." dedim. Serap Hoca'yı nasıl siktiğimi, Şahika'nın bekaretini nasıl aldığımı anlattım. Ben anlatırken Halime Teyze'nin elinin geceliğinin altına gittiğini, amcığı ile oynadığını fark ettim. "Azdın galiba Halime Teyze, azgınlığını dindirebilirim." dedim. "Sik beni Hakan. O kocaman yarrağını gördüğüm günden beri beni sikmeni istiyorum. O iri yarrağını izlemek için sıpayı sikmene izin veriyordum. Yalnızlıktan korkmam aslında, seninle sikişmek için çağırdım. Hem Duran Amca'n kalp hastası olduğu için yarrağa hasrettim. Ta ki Ümit beni sikene kadar..." dedi. Birden ağzından kaçırmıştı. Israr ettim ve anlattı. Ümit iki ay önce eniştesi geldiğinde tekrar evlerinde yatmaya başlamış. Ümit "Anne senin anne sıcaklığını özledim. Benimle yatar mısın?" demiş. Halime Teyze de kabul etmiş. Gece tam uykuya dalacakken Halime Teyze poposunda Ümit'in yarrağını hissetmiş. Önce aldırış etmemiş. Sonra geceliğini yukarı sıyırmış. Kilotunu indirmiş. Halime Teyze toparlanmak istemiş. Ümit üzerine çökmüş. "Bir yere gidemezsin. Bu gece seni sikmeden bir yere bırakmam. Hatta eniştem gidene kadar sikmeye devam edeceğim." demiş. İşte o zaman Ümit'in ablasını siktiğini öğrenmiş. Mecburen Halime Teyze katlanmış. Zorla sikişmesine rağmen o da çok zevk almış bu sikişmelerden. Bunun oğluyla olması onu çok rahatsız etmiş. Halime Teyze götünü de bozmuş Ümit. Her gün götünü de sikmiş. İlkinde çok acımış. Sonraları alışmış. Sonrada damadının Antalya'da ev tuttuğunu öğrenince Ümit'i göndermiş. "Halime Teyze sana birşey itiraf edeceğim." dedim. "Oğlunu da kızını da siktim." dedim. Halime Teyze "Demek ondan kızım hiç gitmek istemiyordu. Orospu senin yarrağını yemek istiyordu." dedi.

Hemen yer yatağını serdik. Üzerine Halime Teyze'yi yatırdım. Çırılçıplak soydum. Vücudu hiç seksi değildi. Onun için hiç sevişesim gelmedi. Direk domalttım. Amcığını ve yarrağımı tükürükleyip dayadım. Siktiğim en geniş amcıktı. Yarrağım büyük olmasa sikmekten hiç zevk almazdım. İlkin tamamı girmese de köklediğimde tamamını sokmayı başarmıştım. Halime Teyze derin bir "Ohh..." çekti. Hızlı bir şekilde Halime Teyze'nin amcığına girip çıkmaya başladım. Halime Teyze zevk çığlıkları atmaya başladı. Bir süre sonra ikimiz de aynı anda boşaldık. Ben de amcığının nasıl öyle genişlediğini sordum. Çünkü Ümit'in yarrağı o kadar da büyük değildi. Meğer abim Hasan onu iki yıldır sikiyormuş. Abimin yarrağı da benimki gibi çok büyükmüş ama benimki az da olsa onunkinden büyükmüş. Ağustos'un başlarındaydık. Abim bu ayın sonlarında askere gidecekti. Bir ay önce askerlik öncesi eğlenmek için Alanya'ya gitmişti. O gece Halime Teyze'yi 3 posta daha siktim. Fırsat buldukça Halime Teyze'yi sikiyordum artık.

Bir sabah kahvaltıda annem "Bir telefon sapığı dadandı. Telefon çalıyor. Açıyorum, 'Alo' diyorum. Kapanıyor." dedi. Aynı gün öğleden sonra ben evdeyken telefon çaldı. "Alo..." dedim. "Aşkım Hakan, hele şükür... Bir haftadır sana ulaşmaya çalıyorum." dedi. Bu Merve'ydi. Evde annem vardı. Anneme çaktırmamalıydım. "Mert ne haber? Evde annem ve ben varız." dedim. "Kayınvalidem mi var?" dedi. "Evet." dedim. Telefon numarasını aldım. Annesi ve babası Malmüdürlüğü'nde memur idi. Yani 8-5 arasında çalışıyordu. Yani Merve'yi gündüzleri aramam lazımdı. Yoksa aramaya devam ederdi. Annemlerin evde olmadığı zamanlarda Merve ile telefon görüşmesi yapıyordum. Anneme Mert'in sınıftan arkadaşım olduğunu söyledim.

Ağustos sonu gibi abimi askere yolladık. Sonra düz liseye kaydım yapıldı. Amcamın oğlu Ahmet Abi Lise sona geçmişti. Onunla birlikte kalacaktım. Ahmet Abi, Almanya'daki halamın evinde kalıyordu. Ev eşyalı idi. Yazları bir ay kalıyorlardı. Evde televizyon telefon herşey vardı. Hepsinin masrafını halam karşılıyordu. Ev ile okulun arası yürüyerek 15 dakika idi. Ahmet Abi'nin motoru vardı. Okula onunla gidip gelecektik.Yıl 1995 idi. Kredili sistemden sınıf geçme sistemine geçilmişti. Ahmet Abi ikinci dönem burada olmayacaktı. Çünkü kredilerinin birinci dönem tamamlıyordu. Alanya'ya dersaneye gidecekmiş.

Devam Edecek...
Hikayeci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:16.

Forum Yasal Uyarı
Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 2010
Theme By : Gerdek.ORG

Dikkat: Gerdek.ORG, 5651 sayılı yasada tanımlanan (içerik sağlayıcı) olarak hizmet vermektedir. Sitemizde bulunan içerikler ve film paylaşım sitelerinde barınmaktadır ve telif hakkı içerikler de o siteleri ilgilendirir. Biz sitemiz adına internet ortamına hiçbir film yüklemesi yapmamaktayız. Herhangi bir içeriğin kaldırılması talebi bize iletildiği takdirde 3 iş günü içerisinde o içerik yayından kaldırılır. İlgili konularla iletişim için adresinden e-mail yoluyla, veya iletişim formunu kullanarak ulaşabilirsiniz.

etlik escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort
bursa escort bursa escort escort bayan escort bayan escort bayan escort bayana escort bayan bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort görükle escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort
tuzla escort tuzla escort escort bayan escort bayan escort bayan escort bayana escort bayan tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort orhanlı escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort icmeler escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort aydınlı escort tuzla escort icmeler escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort aydınlı escort tuzla escort tuzla escort tuzla escort orhanlı escort tuzla escort tuzla escort aydınlı escort
izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort escort bayan escort bayan escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort gebze escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort escort bayan izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort izmit escort kocaeli escort izmit escort izmit escort kocaeli escort
izmir escort izmir escort izmir escort alt yazılı porno seks hikayeleri gaziantep escort seks filmi izle
ankara escort ankara escort escort bayan escort bayan escort bayan escort bayan escort bayan eryaman escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort ankara escort eryaman escort ankara escort bayan ankara escort ankara escort mamak escort ankara escort ankara escort etlik escort gaziantep escort izmir escort izmir escort izmir escort istanbul travesti etimesgut escort demetevler escort çankaya escort etlik escort Ankara escort bayan Escort ankara Escort ankara Escort eryaman Keçiören escort Escort ankara Sincan escort bayan Çankaya escort bayan istanbul Escort istanbul Escort Acıbadem Escort Ataşehir Escort Bostancı Escort Göztepe Escort Kadıköy Escort Kartal Escort Kurtköy Escort Maltepe Escort Anadolu Yakası Escort Kartal escort Kurtköy escort Maltepe escort Pendik escort Kartal escort etlik escort etimesgut escort Escort bayan Escort bayan bahisu.com girisbahis.com Escort escort escort escort travestileri travestileri altyazılı porno şişli escort mecidiyeköy escort beşiktaş escort escort istanbul ataköy escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort alt yazılı porno Casibom hack forum Casibom Casibom Giriş Casibom Yeni Giriş Onwin