kupayedili.com

kupayedili.com (http://kupayedili.com/index.php)
-   Ensest Hikayeler (http://kupayedili.com/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Fantazilerimi yiğenimle denedim (http://kupayedili.com/showthread.php?t=10644)

ArTeMiSs 25 Mayıs 2016 04:14

Fantazilerimi yiğenimle denedim
 
Fantazilerimi yiğenimle denedim Selamlar ben sizlere yengem ile geçirdiğim enfest anları anlatacağım. Ara sıra onların evlerine giderek kalıyorum ama bu sefer gitmemdeki amaç tamamen farklıydı. Onu gördüğümde heyecandan yerimde duramıyorum. Gece eve gittiğimde içerideydi ve ben televizyonu açarak bir şeyler izlemeye başladım. Ben tek başıma izlerken yanıma geldi ve tam o esnada erotik bir sahne geldi.

Aletim hemen dimdik oldu ve hayallerimin fantezisiydi. Bu şekilde yengemi hayal ediyordum ve en sonunda aletimi sıvazlayarak izlemeye devam ettim. Beni öyle gördü ama bir şey demedi. Ayağa kalktım ve içeriye giderek şartelleri sessizce indirdim. Karanlıkta beni görmüyordu ve yanına yaklaşarak üzerine çıktım. Dudaklarına yapıştım ve şortunu aşağıya çekerek vajinasını okşamaya başladım. Çılgınlar gibi sevişmeye başladığımızda ben iyice kendimden geçtim ve penisimi çıkararak amına soktum. Yavaşça vajinasına gire çıka becermeye başladım. Silah gibi seriye bağladığımda inledi ama hızımı kesmeden devam ettim. Göğüslerini açarak yalamaya başladığımda fazla bağırdı. Orayı yalama belli oluyor falan dedi ama ben genede emmeye devam ettim. Ben onu sikerken boynumu ısırdı ve harika bir iş çıkardığımı söylemeliyim. Ardından onu kucağıma oturtarak zıplatmaya başladığımda kendinden geçti. Üzerimde zıplarken tuhaf sesler çıkarıyordu ve ben geriye yaslanıp onu seyrettim. Beni hep erken boşalttı ama ona doymak bilmiyordum. Gide gele beni kendine bağladı ve belinden tutarak onu seyretmeye devam ettim. Feci sevişiyordu ve ona doymak bilmiyorum.

Her şey o gece bitti ve sabaha hiç bir şey olmamış gibi davrandık. Ardından bir kaç gün sonra beni arayarak gel bize dedi. Bende gittiğimde üstüne seksi elbiseler giymişti. Benim sikim hemen kalktı ve onu domaltarak arkadan girdim. Gide gele onun amını sikmeye başladığımda çok hoş oldum


Tüm Zamanlar GMT +4 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.